هفت روز هفته

انواع سنگ مصنوعی و مواد اولیه سنگهای صنعتی و کاربرد آنها در ساختمان سازی

 

با پیشرفت علوم و تکنولوژی، امروزه استفاده از سنگ مصنوعی بجای سنگهای طبیعی، به دلیل جلوگیری از استخراج از معادن و تخریب محیط زیست امکانپذیر گردیده است. تنوع بیشتر در طرح رنگ محصولهای صنعتی، امکان طراحی سنگها در طرحهای جدید باتوجه به نیاز بازار، قیمت مناسب، قابلیت تولید بر اساس نیازهای مختلف ساختمانی، خاصیتهایی که محصول طبیعی قادر به پاسخگوئی آنها نمیباشد، وزن کمتر نسبت به سنگهای طبیعی، و بتن اکسپوز و… از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

 

 

سنگ مصنوعی چیست؟

(معادل واژه انگلیسی: Purchase of Exposed Aggregate Concrete) به معنای ترکیبی از سنگ‌های طبیعی با مواد افزودنی دیگر است. مواد اولیه در تولید بتن اکسپوز  و سنگ مصنوعی شامل ترکیباتی نظیر سیمان و افزودنی‌های پلیمری هستند که سبب کاهش وزن و امکان نصب سریع‌تر آن می‌شوند. به همین دلیل خرید بتن اکسپوز  و همچنین سنگ مصنوعی یک راه عالی برای ایجاد زیبایی و تنوع در طراحی نمای داخلی و خارجی ساختمان‌ها، محوطه‌سازی‌ها و ایجاد کف‌پوش‌های متنوع و جذاب است. تولید این نوع سنگ ها و  بتن اکسپوز به عنوان پاسخی به نیازهای مختلف در طراحی با کیفیت و هزینه بهینه بسیار مورد توجه است.

 

 

یکی از ویژگی های مهم در سنگ های مصنوعی وزن، ضخامت و قیمت کمتر آن ها نسبت به سنگ های طبیعی است. از آنجا که سنگ های مصنوعی از ترکیب مجدد سنگ های طبیعی با مواد افزاینده دیگر ساخته می شوند دارای قیمت کمتری نسبت به سنگ های طبیعی هستند. همچنین برای آماده نمودن یک سنگ طبیعی و استفاده آن در صنعت باید کارهای زیادی بر روی آن انجام گیرد که اجرای فرایندهای آن هزینه بر خواهد بود. با توجه به آن سنگ های مصنوعی و کف پوش بتنی دیگر نیازی به این فرایندها ندارند و در کنار آن می توان از طرح ها و رنگ های مختلف متناسب با سلیقه مشتری تولید نمود. یک نکته دیگر در تولید سنگ های مصنوعی ضخامت کمتر آن ها است که با توجه به مقاومت ساختاری بکار رفته در آن ها می توان از آن ها در فنداسیون های خاص با توانایی بالا بهره گرفت. سنگ های مصنوعی به دلیل رس بکار رفته در آن ها دارای قابلیت تحمل گرمایی بالایی هستند که این ویژگی سبب شده از آن در ساخت فضای خارجی و شومینه بهره برد. همچنین به دلیل بکار رفتن سیمان در آن همانند دیگر محصولات سیمانی عمر مفید بالایی خواهد داشت.

 

سنگ مصنوعی

 

تفاوت با سنگ های طبیعی

از منظر قیمت، سنگ های مصنوعی به دلیل نحوه تولید و انتقال آن به بازار و البته ویژگی هایی مانند وزن و ضخامت کمتر دارای قیمتی به مراتب کمتر از  قیمت دال بتنی هستند. از سوی دیگر با انتخاب عناصر افزودنی متفاوت می توان مقاومت ساختاری آن ها را تا حد بسیار زیادی افزایش داد.

 

 

تاریخچه سنگ مصنوعی

در راﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﺗﺎرﯾﺨﭽﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺳﻨﮓ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﻣﯽ ﺗﻮان ﺑﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ اوﻟﯿﻦ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎی ﻣﻮزاﯾﯿﮏ در ۲۰۰۰ ﺳﺎل ﻗﺒﻞ در روم ﺑﺎﺳﺘﺎن اﺷﺎره ﮐﺮد. ﭘﺲ از آن ﻧﯿﺰ در ﯾﻮﻧﺎن ﻧﻤﻮﻧﻪ هایی از ﺳﻨﮓ ﻫﺎی ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻗﻄﻌﺎت ﻣﺮﺑﻌﯽ ﺳﻨﮓ ﻫﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ. یونانیان از اﯾﻦ ﺗﻮﻟﯿﺪات ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺳﻨﮓ ﻓﺮش اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﮐﺮدﻧﺪ و ﺑﺎ ﺗﺼﺎوﯾﺮی از اﻧﺴﺎن، ﺣﯿﻮاﻧﺎت و ﻃﺮح ﻫﺎی ﻫﻨﺪﺳﯽ ﻣﻨﻈﻢ به آن ها نقش می دادند. ﺗﻮﻟﯿﺪ اﯾﻦ ﻣﺤﺼﻮل ﺗﺤﺖ ﻋﻨﻮان ﺗﺠﺎری ﺳﻨﮓ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ و ﺑﻪ ﺷﮑﻠﯽ ﮐﻪ اﻣﺮوزه ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار ﻣﯽ ﮔﯿﺮد از ﺳﺎل ۱۹۶۰ در ﮐﺸﻮر اﯾﺘﺎﻟﯿﺎ آﻏﺎز ﺷﺪه است.در مواد اولیه سنگ مصنوعی از سیمان، رس‌ها، آگرگات ‌های سنگ ‌های ضایعاتی و خاک‌ های سبک وزن استفاده می ‌شود. برای بهره‌گیری از رنگ ‌های مختلف و زیبایی سنگ‌ مصنوعی از رنگ دانه های اکسید آهن استفاده می شود.

 

ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﺑﺮﺧﯽ وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺧﺎص ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺳﻨﮕﯽ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺮ ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﯽ، اﯾﻦ ﻣﺼﺎﻟﺢ از دﯾﺮﺑﺎز ﯾﮑﯽ از ﭘﺮﮐﺎرﺑﺮدﺗﺮﯾﻦ ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده اﻧﺴﺎن از ﺑﺪو ﺷﺮوع زﻧﺪﮔﯽ ﺑﺸﺮ روی اﯾﻦ ﮐﺮه ﺧﺎﮐﯽ ﺑﻮده اﺳﺖ. در واﻗﻊ ﻣﯽ ﺗﻮان ﭼﻨﯿﻦ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ در ﻃﯽ ﺳﯿﺮ ﺗﺎرﯾﺨﯽ ﺗﻤﺪن ﺑﺸﺮی ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺳﻨﮕﯽ ﻫﻤﻮاره ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﺑﺸﺮ ﺑﻮده اﺳﺖ، اﻣﺎ در اﯾﻦ ﺳﯿﺮ ﺗﮑﺎﻣﻠﯽ و در ﺑﺮﻫﻪ ﻫﺎی زﻣﺎﻧﯽ ﻣﺘﻔﺎوت، ﻧﻮع اﺳﺘﻔﺎده ﺑﺸﺮ از اﯾﻦ ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ آن زﻣﺎن ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﺮده اﺳﺖ.

 

اما می توان گفت فناوری تولید سنگ مصنوعی به شکل امروزی از حدود سال ۱۹۶۰ و در کشور ایتالیا شکل گرفت. بدین ترتیب کارخانه های تولید سنگ مصنوعی با سرعت در این کشور شروع به فعالیت کردند.اﻣﺮوزه ﻧﯿﺰ ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺳﻨﮕﯽ ﺑﺎ اﺷﮑﺎل ﻣﺨﺘﻠﻒ و ﺑﻪ ﻃﻮر وﺳﯿﻌﯽ در ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﻤﺮاﻧﯽ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ. ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺜﺎل ﺳﻨﮓ ﻫﺎی ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﯽ از ﺟﻤﻠﻪ ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺳﻨﮕﯽ ﺑﻪ ﺷﻤﺎر ﻣﯽ روﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻣﻄﻠﻮب زﯾﺎدی ﮐﻪ دارﻧﺪ ﮐﺎرﺑﺮد ﺑﺴﯿﺎر ﮔﺴﺘﺮده ای در ﻣﻌﻤﺎری و ﻧﻤﺎی ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻫﺎ در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺷﻬﺮی دارﻧﺪ.

 

 

تاریخچه سنگ مصنوعی - ابنیه سازان مبتکر

 

ویژگی های سنگ مصنوعی

  • وزن بسیار سبک تر نسبت به انواع طبیعی آن ها
  • وزن سنگ های مصنوعی در حدود ۱۵ کیلوگرم برای هر مترمربع است

 

 

  • طرح ها جذاب
    ظاهر و ﻃﺮحﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺮای ﺳﺎﺧﺖ ﺳﻨﮓ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺑﺴﯿﺎر ﻣﺘﻨﻮع و زﯾﺒﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺑﻪ ﮐﺎرﮔﯿﺮی اﺟﺰا، عناصر و داﻧﻪﻫﺎی ﻏﯿﺮﻣﻌﻤﻮل ﻣﺎﻧﻨﺪ اﺟﺰای ﻓﺴﯿﻠﯽ، ﻗﻄﻌﺎت ﻓﻠﺰات و ﻧﯿﺰ ﻫﺮ داﻧﻪ ﻣﻮرد ﻧﻈﺮی ﮐﻪ ﺑﺘﻮاﻧﺪ در ﺗﺮﮐﯿﺐ ﻣﺨﻠﻮط ﺳﻨﮓﻫﺎی ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﻗﺮار ﮔﯿﺮد ﺟﺰء ﻣﺰاﯾﺎﯾﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ زﯾﺒﺎﯾﯽ ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﻓﺮدی ﺑﻪ ﺳﻨﮓﻫﺎی ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﻣﯽ دهد.

 

  • رنگ های متنوع
    ﻋﻼوه ﺑﺮ اﯾﻨﮑﻪ رﻧﮕﺪاﻧﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺮای رﻧﮓ ﮐﺮدن ﺳﻨﮓ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﻪ ﮐﺎر ﺑﺮده ﺷﻮد و ﻫﺮرﻧﮓ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺧﺎﺻﯽ را ﺑﻪ ﺳﻨﮓ ﻣﯽ دﻫﺪ، ﺛﺒﺎت رﻧﮓ در ﺗﻤﺎم ﻗﻄﻌﺎت ﺳﻨﮓ اﺳﻠﺐﻫﺎ و ﺗﯿﻞﻫﺎ از دﯾﮕﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺳﻨﮓﻫﺎی ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ است.

 

  • ضخامت کم
    ضخامت سنگ های مصنوعی در مقایسه با مقاومت بالای آنها بسیار پایین است

 

  • عمر بسیار زیاد
    این نوع از سنگ ها با وجود حفظ سایر ویژگی های خود دارای عمر مفید بالا هستند. تکنولوژی تولید این محصولات با ترکیب سیمان های کیفیت بالا، عمر مفید استفاده از سنگ مصنوعی را تا بیش از ۳۰ سال تضمین می نماید .

 

  • مقاومت بالا
    بر اساس آزمایش های صورت گرفته از ﻧﻈﺮ ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺳﻨﮕﻬﺎی ﻣﺼﻨﻮﻋﻲ در ﺑﺮاﺑﺮ ﻓﺸﺎر، اﻧﻌﻄﺎف‌ﭘﺬﻳﺮی و ﻳﺦ‌زدﮔﻲ و ﺧﺮاشﺑﺮداری ﻣﻲﺗﻮان اذﻋﺎن داﺷﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﻨﮕﻬﺎی ﻃﺒﻴﻌﻲ از وﺿﻌﻴﺖ ﺑﻬﺘﺮی ﺑﺮﺧﻮدار هستند.

 

  • امکان سفارش طرح خاص با رنگ دلخواه
    در موارد خاص و در صورت نیاز مشتری محصول نهایی می تواند مطابق با طرح و رنگ پیشنهادی طراحی و تولید شود.

 

 

تکنولوژی ساخت سنگ مصنوعی

معمولا ﻣﻮادی ﻛﻪ ﺑﺮای ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺳنگ ﻣﺼﻨﻮﻋﻲ ﺑﻜﺎر ﻣﻲ رود به گونه ای تعیین می شوند ﻛـﻪ محصول نهایی ﺑـﺮای استفاده در ﻛﺎرﻫـﺎی داﺧﻠﻲ و ﺧﺎرﺟﻲ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن چه در ﻛﻒ و ﭼﻪ در ﻧﻤﺎ اﻳﺪه‌آل و مناسب ﺑﺎﺷﺪ. فناوری ﺗﺮﻛﻴﺒـﻲ وﻳﺒـﺮه-ﭘـﺮس و ﻧﻴـﺰ ﺑﻜـﺎر ﺑﺮدن ﻣﻮاد ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺳﻨﮓ در ﺗﺮﻛﻴﺐ آن از ﺟﻤﻠﻪ ﻣﺮﻣﺮﻫﺎ، ﺳﻨﮕﻬﺎی ﻛﻠﺴﻴﺘﻲ، ﮔﺮاﻧﻴﺖﻫﺎ، و ﺳـﻨﮕﻬﺎی ﺳﻴﻠﻴـﺴﻲ ﺑـﻪ ﻫﻤﺮاه ﺳﻴﻤﺎن و ﻣﻘﺪار ﻛﻤﻲ آب ﺧﻮاﺻﻲ ﺑﻪ ﺳﻨﮓ ﻣﻲدﻫﺪ ﻛﻪ %۷۵ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺧﻮاص ﺳﻨﮓ ﻃﺒﻴﻌـﻲ را دارا ﺑﺎﺷـﺪ.

 

 

کاربرد سنگ مصنوعی

همانطور که پیش از این نیز بیان شد ایده ساخت و تولید سنگ مصنوعی از آنجا شکل گرفت که طراحان و معماران ساختمانی جهت زیباتر و منحصربه فردتر کردن فضاهای داخلی و بیرونی ساختمان از جمله کفپوش ها و نمای دیوار به سنگ هایی با فاکتورهای مد نظر خود نیاز داشتند. این موارد استفاده موجب ظهور سنگ های مصنوعی شدند. اما کاربرد آن ها منحصر به این چند بخش نشد و روز به روز به تغییر سلیقه ها و نیاز جامعه کاربردهای جدیدتری پیش روی این نوع محصولات قرار گرفت. بطور خلاصه اصلی ترین کاربردهای سنگ مصنوعی را می توان شامل موارد زیر بر شمرد:

 

 

5سنگ مصنوعی

 

  • نمای بیرونی ساختمان
  • نمای داخلی ساختمان
  • محوطه های داخل حیاط خانه
  • زیباسازی فضای شهری
  • کف پوش و سنگ فرش
  • نمای داخل سرویس های بهداشتی و حمام
  • نمای شومینه
  • نمای ستون های ساختمان
  • نمای پنجره
  • راه پله
  • تزیین ویلا و باغ ها

 

انواع سنگ مصنوعی شامل موارد ذیل میباشد

1-سنگ مصنوعی سمنت پلاست (سنگهای نما ساختمان، موزاییک، کفپوش بتنی ، پله و..)
2-سنگ Cultured Marble & Granite
3-سنگهای سالید سورفیس کورین Solid Surface
4-مشابه کورین
5-سنگ مصنوعی اونیکس ONYX و Pebble Design
6-سنگهای کوارتز Solid Surface
7-مشابه کوارتز
8-کفپوش یکپارچه صنعتی-پلیمری

 

1-سنگ مصنوعی سمنت پلاست

سنگ پلیمری نانو سمنت پلاست که از انواع مواد معدنی، ماده پلیمری مقاوم سازی محصول، موادهای نانو پایدارکننده، ماده های کنترل کننده، پیگمنتهای معدنی، سبکدانه طبیعی صنعتی و.. ساخته میشود.
بدلیل مشخصات فنی محصولات سمنت پلاست میتوان از این محصولات جهت موارد ذیل استفاده نمود:

کفپوش و موزاییک آنتیک و رنگی

نماهای آنتیک، نما های طرح ساده، دکوراتیو، سنگهای بادبر، گیوتینی

نما مشبک، GFRC تزریقی، ستون سنگی

نرده سنگی، محصولات و المان شهری و زیباسازی فضای سبز، گلدان

جدول بتنی خیابانی رنگی با مشخصات فنی خاص

سنگهای پله و زیرپلهانواع سنگ مصنوعی : سنگ مصنوعی نانو سمنت پلاست، برای استفاده در دکوراسیون داخل و بیرون ساختمان

 

 

سنگ مصنوعی

 

 

 

 

2-سنگ مصنوعی cultured marble

 

سنگ مرمر عمل آوری شده مصنوعی، ازجمله سنگهای بصورت روکشی، با استفاده از ترکیب انواع مواد معدنی و رزینهای پلیمری نانو، بصورت تک رنگ، مرمر یا گرانیت میباشد.

این محصولها بدلیل استفاده از فیلر بیش از اندازه قابلیت عبور نور را نخواهد داشت.

همچنین در مقابل اسیدها و بازها (به جز اسید سولفوریک )مقاوم میباشند.

از سنگ مصنوعی cultured marble میتوان در تولید محصولات ذیل استفاده نمود
سنگ کابینت و اوپن
تولید سینک ظرفشوئی و سرویس بهداشتی ( روشوئی سنگی ) زیر دوشی، سرشوئی سنگی
سنگهای نما رومی، مجسمه، ستونهای خاص
تذکر: در تمامی سنگ های مصنوعی میتوان از سنگهای طبیعی مرمر و گرانیت مشابه سازی نمود.

تفاوت در میزان زیبائی هر یک و روش تولید آنها میباشد.

 

 

سنگ مصنوعی

 

 

3-سنگ مصنوعی کورین

سنگ کورین (سالید سورفیس) از ترکیب مواد معدنی بوکسیت، آلومینیم تری هیدرات، رزینهای پلی متیل متا اکریلات، پیگمنتهای مختلف و.. بدست می آید.

از قابلیتهای این محصول میتوان به خاصیت شکل پذیری (گرما نرم)، قابلیت عبور نور، قابلیت ضد اسیدها بخصوص اسید سولفوریک اشاره نمود؛

از کورین (سالید سورفیس) میتوان در موارد ذیل استفاده نمود:
سطح سنگ کابینت و اوپن
پیشانی اوپن و بین کابینتی سنگی
سینک ظرفشویی و رو شوئی (محصولات سرویس بهداشتی و آشپزخانه)
تذکر: امکان تولید سنگ سالید سورفیس (کورین) در ایران هم اکنون وجود خواهد داشت.

 

 

4-سنگ مصنوعی مشابه کورین

 

میتوان با استفاده از انواع مواد معدنی، افکتها و گرانولها، آلومینات هیدرات، بوکسیت، رنگدانه مختلف محصولاتی همانند محصولات کورین (سالید سورفیس) با تمامی قابلیتهای این محصول، تولید نمود.

تنها تفاوت در این نکته میباشد که بر خلاف کورین (سالید سورفیس) سنگهای مصنوعی تولید شده با تکنولوژی مشابه آن گرما سخت میباشند.
*تولید کورین در ایران امکانپذیر است، اما نیاز به تجهیزات با قیمت بالا میباشد.

بطور مثال میکسر این تکنولوژی باید 2000 لیتر، ضدجرقه (ماده پلیمری آن قابل انفجار است)، دو لایه استیل، دور متغیر، تحت خلاء، حرارتی و… میباشد.

موارد مصرف و خصوصیات سنگ مصنوعی مشابه کورین همانند سالید سورفیس کورین میباشند.

 

 

5-سنگ اونیکس onyx و pebble design

سنگهای onyx و یا رودخانه جهت تولید محصولات بصورت مرمریت با قابلیت نور پردزای جهت دیوارپوش و یا پارتیشنها میباشد.

این تکنولوژی تلفیقی از cultured marble و solid surface میباشد.

ازجمله محصولات دیگری که مشابه این سنگ مصنوعی میباشد میتوان به pebble design و پارتیشنهای آنتیک اشاره نمود.

از سنگهای فوق در تولید انواع دیوارپوش و کفپوش خاص، سنگ زیر سینک روشوئی و یا پارتیشن آنتیک و.. که مدنظر نورپردازی و یا عبور نور باشد استفاده میگردد.

 

 

6-سنگ مصنوعی کوارتز

کوارتز با ترکیب انواع سنگدانه معدنی خاص، سنگ دانه کوارتز، مواد پلیمری مخصوص، رنگدانه و… تحت پرس، ویبره، وکیوم، ساب (پولیشینگ) حاصل میگردد که موجب پدید آمدن محصول بسیار مقاوم (مقاومت خمشی و فشاری بالا) با جذب آب بسیار کم، قابلیت ضدخش، مقاومت در برابر اسیدها بازها میباشد.

از سنگهای مصنوعی کوارتز میتوان در محصولات ذیل استفاده نمود
سینک ظرفشوئی بصورت مات (فاقد پولیشینگ و ساب)

سنگ قبر، مزار بصورت صفحه ای

کابینت و سنگهای اوپن با مقاومت بالا

کفپوشهای داخل ساختمان، مراکز اداری، فرودگاهها و..

کف آسانسور، پله و…

بهای تمام شده خط تولید سنگ مصنوعی کوارتز نسبت به مشابه کوارتز بیشتر میباشد.

اما بهای تمام شده مواد آن کمتر از مشابه کورین است.

 

 

7-سنگ مصنوعی مشابه کوارتز

در برخی از موارد نیازمند محصولی هستیم که ظاهر و افکت سنگ مصنوعی کوارتز را داشته باشد، اما بهای تمام شده آن کمتر و جهت برخی مصارف برای خریداران دارای صرفه اقتصادی باشد.

لذا در این مواقع میتوان از تکنولوژی مشابه کوارتز، جهت تولید سنگهای مشابه کوارتز بهره برد.

از سنگ مشابه کوارتز نمیتوان بعنوان سنگهای کابینت و اوپن، و یا بعنوان سینک استفاده نمود.

از موارد مصرف مشابه کوارتز میتوان به موارد ذیل اشاره نمود

کفپوش سنگی داخل و خارج ساختمان با ظاهری شبیه به سنگهای کوارتز

کف پوش آسانسور، ادارات، ساختمانهای دولتی، فرودگاهها و…

دیوارپوش نمای داخل خارج ساختمان

پله، زیرپله

 

 

8-کفپوش یکپارچه پلیمری و صنعتی

کفپوش یکپارچه و بدون درز، باقابلیت اجرا در محل، با دو تکنولوژی؛

سنگ کفپوش یکپارچه نانو سمنت پلاست برای کفپوش بیرون ساختمان

سنگ مصنوعی مشابه کورین-کوارتز برای کفپوش یکپارچه داخل ساختمان بهمراه سیستم کف ساب (ساب دستی) میباشد.

این محصول با کفپوش یکپارچه اپوکسی کاملاً متفاوت است.

 

 

مدل سنگ مصنوعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button