هفت روز هفته

انواع کفپوش‌های بتنی و کاربرد آن در کاربری‌های مختلف

در هنگام انتخاب و خرید انواع کفپوش بتنی برای محوطه ساختمان و ویلا، با دسته بندی‌های مختلف و اسامی ‏متعددی روبرو شدیم. لطفا توضیح دهید که تفاوت موزاییک واش بتن، موزاییک پلیمری و کفپوش بتنی پرسی چیست؟

مهم ترین فرق کفپوش های بتنی در واقع تفاوت آنها در تکنولوژی، فرمول و روشهای ساخت قطعات بتنی است ‏که در نهایت منجر به تفاوت در ویژگی و کاربرد آنها می شود. به طور کلی محصولات بتنی که برای کاربری‌های گوناگون پیشنهاد داده می‌‏شود متفاوت است. برای مثال اولویت کفپوش ها در کاربری‌های مسکونی همانند آپارتمان، ویلا و یا باغ ویلاها نسبت به کاربری‌های اداری-دولتی و یا تجاری-صنعتی متفاوت خواهد بود. به این ترتیب انتخاب درست کفپوش بتنی باید با نظر یک کارشناس انجام شود. اما به صورت پیش فرض می‌توان گفت تمامی کفپوش‌ها در همه‌ی بناها و محوطه‎‌ها مورد بهره ‌‏برداری قرار می‌گیرند. ‏

انواع کفپوش موزاییک بتنی پلیمری مقاومت بسیار بالایی دارند. در نتیجه خرید موزاییک پلیمری یا همان موزاییک طرح سنگ به عنوان کفپوش بتنی حیاط و به طور کلی فضاهای بیرونی و حتی به عنوان کفپوش بتنی مناسب مناطق سردسیر کاربرد دارد. از موزاییک پلیمری در تمامی محوطه های مسکونی و تجاری به صورت کفپوش و حتی به صورت دیوارپوش می توان بهره برد.

انواع کفپوش واش بتن که با عنوان موزاییک سنگ برجسته نیز شناخته می‌شوند از تنوع ظاهری و طیف رنگی بسیار گسترده‌ای برخوردارند. از این رو تولید موزاییک شسته یا همان واش بتن اغلب به عنوان کفپوش بتنی دکوراتیو کاربرد دارد. انواع واش بتن رنگی و واش بتن آنتیک(سنگدانه ریز طبیعی رنگی) از جمله کفپوش های بتنی دکوراتیو هستند.

کفپوش پرسی بتنی یا همان کفپوش بتنی در یک کلام مقاومت سایشی بسیار بالایی دارند. این نوع کفپوش به دلیل کسب مجوز و استاندارد از سازمان هایی همچون شهرداری بیشتر کاربرد شهری دارند، از این رو این نوع کفپوش‌ها مناسب برای محیط های پر رفت و آمد هستند. این کفپوش‌ها بهترین گزینه برای کف فرش بتنی پیاده رو ها و معابر، کفپوش پارکینگ، کفپوش جایگاه سوخت و حتی کفپوش محوطه های صنعتی هستند.

انتخاب جدیدترین کفپوش های بتنی و انواع چیدمان کفپوش‌ها

برای محوطه ‌سازی یک ساختمان مدرن می‌خواهیم از انواع کفپوش بتنی مدرن استفاده کنیم. کدام کفپوش ها جدید تر هستند؟

پیش از این نکاتی را درباره موزاییک های واش بتن، موزاییک های پلیمری و کفپوش های بتنی پرسی و همچنین کفپوش های بتنی ویبره ای بیان نمودیم. در این میان جدیدترین محصول در حوزه کفپوش های بتنی متعلق به موزاییک های پلیمری است.

اما به طور کلی برای انتخاب بهترین کفپوش بتنی از نظر بصری دو چیز مطرح است:

  • تکسچر کفپوش بتنی (بافت کفپوش)
  • چیدمان کفپوش بتنی

ابنیه سازان مبتکر-کفپوش بتنی

در تصاویر بالا دو نمونه از کفپوش بتنی با تکسچر و چیدمان متفاوت به خوبی نشان داده شده است. به طور کلی بهتر است که همانند تصویر اول در مکان‌های مدرن، از انواع کفپوش بتنی طرح دار پلیمری با تکسچر مدرن، اشکال هندسی مدرن و چیدمان مدرن استفاده کنید.

انتخاب انواع کفپوش بتنی طرح دار با رنگ و سایز مناسب

انتخاب انواع کفپوش بتنی طرح دار با رنگ و سایز مناسب

ابنیه سازان مبتکر-کفپوش بتنی

برای کف ‌سازی در یک پروژه محوطه ‌سازی سازمانی، قصد داریم تا برخی از انواع کفپوش های بتنی طرح دار را مورد استفاده قرار دهیم. اما درباره انتخاب رنگ و سایز کفپوش تردید داریم. به نظر شما بهتر است کدام سایز کفپوش را انتخاب کنیم؟

احتمالا می‌دانید که انواع کفپوش بتنی طرح دار بسته به نوع‌شان در سایزها و اشکال مختلف تولید می‌شوند. کفپوش بتنی مربعی، کفپوش بتنی مستطیلی و کفپوش بتنی شش ضلعی نمونه‌های رایج انواع کفپوش های بتنی طرح دار هستند که با بافت‌ها و تکسچرهای مختلف، در رنگ‌های مختلف و نیز در ابعاد کوچک تا بزرگ به کار برده می‌شوند. همچنین انواع موزاییک پازلی که تنوع رنگی و شکل‌های متنوع و مکمل یکدیگر دارند.

به طور کلی قانون ثابتی برای انتخاب بهترین رنگ و مناسب‌ترین سایز کفپوش بتنی وجود ندارد. اما با استفاده از شاخصه ها و ویژگی های بصری دیگر قسمت های ساختمان همانند رنگ و سایز نما، نورپردازی محیط (نماسازی) و همچنین محوطه سازی (آلاچیق، آبنما، برکه، نهر، استخر، گل کاری، درخت کاری، رواق، باربیکیو و غیره) می توان تا حدودی هارمونی بنا و محوطه را رعایت کرد.‏ در واقع رعایت اصول زیبایی‌شناسی و همچنین اصول طراحی و محوطه‌سازی است که در اینجا اهمیت پیدا می‌کند.

اما به عنوان یک قاعده‌ی کلی توجه داشته باشید که برای نصب کفپوش بتنی پرسی در فضاهای نسبتا کوچک و بسته، بهتر است که به سراغ استفاده از کفپوش های بتنی مشکی یا تیره با سایز کوچک نروید، مگر اینکه طراحی خاصی را مد نظر داشته باشید.

راهنمای انتخاب کفپوش بتنی مناسب برای مناطق سردسیر

راهنمای انتخاب کفپوش بتنی مناسب برای مناطق سردسیر

تصمیم داریم تا برای فضای یک محوطه‌ی مربوط به ساخت سوله در استان همدان از انواع کفپوش بتنی طرح دار استفاده کنیم. در مناطق سردسیر کدام کفپوش ها بهتر هستند؟

آب و هوا و شرایط اقلیمی یکی از نکات بسیار مهم است که در هنگام انتخاب انواع کفپوش بتنی باید به آن توجه کنید. به طور کلی استفاده از کفپوش‌هایی با جذب آب پایین و تراکم بالا برای استفاده در مناطق سردسیر توصیه می‌شوند. زیرا کفپوش‌هایی با این ویژگی مقاومت بسیار بالایی در آب و هوای سرد و شرایط یخبندان خواهند داشت. بنابراین برای نصب کفپوش سوله در منطقه‌ای مثل همدان، استفاده از انواع کفپوش مناطق سردسیر ضرورت دارد.

پیشنهاد ما استفاده از کفپوش بتنی پلیمری یا همان موزاییک پلیمری را برای استفاده در مناطق سردسیر است این نوع از کفپوش‌های بتنی در دسته محصولات سنگ مصنوعی فوق متراکم قرار می‌گیرند. به دلیل ترکیبات پلیمری و افزودنی‌های شیمیایی در ساخت انواع موزاییک پلیمری، این محصولات مقاومت بسیار بالایی دارند و به عنوان بهترین موزاییک مناطق سردسیر کاربرد دارند.

شاید بد نباشد بدانید که این نوع موزاییک با عنوان کفپوش سنگ مصنوعی سمنت پلاست نیز شناخته می‌شود و در رنگ‌های مختلف با بافت‌های متنوع وجود دارد.

نکات خواندنی درباره طول عمر کفپوش های بتنی طرح دار

ابنیه سازان مبتکر-کفپوش بتنی

قصد خرید چند نمونه کفپوش بتنی مقاوم برای کف‌سازی محوطه باغ ویلا را داریم. به نظر شما در هنگام خرید کفپوش بتنی طرح دار بهتر است به چه نکاتی در این زمینه توجه کنیم؟

بدون شک کفپوش های بتنی از مقاومت بسیار بالاتری نسبت به سایر کفپوش‌ها در مقابل سایش و خوردگی، نفوذ آب، تغییرات شدید آب و هوایی و بارش‌های زیاد برخوردار هستند.

اما در خصوص طول عمر انواع کفپوش های بتنی لازم است تا مشخصات فنی هر یک از محصولات را از نظر روش تولید، مقاومت فشاری، مقاومت سایشی، مقاومت خمشی، مقاومت در برابر ذوب و یخبندان و حداکثر درصد جذب آب بررسی نمایید تا از این طریق بتوانید مناسب‌ترین کفپوش بتنی باغ و ویلا را با توجه به آب و هوای منطقه تشخیص دهید.

مطلب مرتبط: تمیز کردن کفپوش بتنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button